Jó segítségkérés, jó felajánlás, jó helpific platform



Milyen is a jó segítségkérés?
Most eláruljuk!

Fontos, hogy segítségkérés tartalmazza az időpontot, tehát, hogy mikor van szükségetek a segítségre; a helyszínt, illetve pár mondatban azt, mire is van szükségetek pontosan. Például: Budapesten élő 58 éves nő vagyok, minden pénteken kezelésre járok Budapest XIII. kerületében. Arra volna szükségem, hogy valaki segítsen otthonról eljutni a kezelés helyszínére, mindkettő a XIII. kerületben található.
Semmiképpen se osszatok meg magatokról személyes információkat, ne tegyétek közzé a segítségkérésben a telefonszámotokat, e-mailcímeteket, lakcímeteket!!! Aki segíteni tud, úgyis jelentkezik, és meg tudjátok beszélni a részleteket.

Na de mit kell tudnunk a jó felajánlásokról?
Hasonlóan a segítségkérésekhez szükséges leírni, mikor és hol, és persze mivel tudunk segítségére lenni valakinek. Például: Egerben élő egyetemista lány vagyok, a tanulmányaim mellett szívesen vigyáznék kisgyermekekre a délutáni órákban, illetve hétvégi napokon.
Fontos, hogy itt se osszátok meg személyes adataitokat, csak a legszükségesebbeket!

Ahhoz, hogy segítségkérésetekre, illetve felajánlásotokra hamar választ kapjatok elengedhetetlen a Helpific profil naprakészsége. Azt javasoljuk, töltsetek fel magatokról profil képet, és adjátok meg adataitokat (település). Egy pársoros bemutatkozással pedig sokkal személyesebbé tehetjük a saját oldalunkat, így aki rábukkan a kérésre vagy felajánlásra, már tudni fog rólunk pár fontos információt.


Comments

Popular Posts