Jelentkezz a Helpific Magyarország csapatába


A Helpific Magyarország új tagokat keres csapatába. A Helpific egy észt fejlesztésű online platform, ahol olyan emberek kérhetnek segítséget, akiknek támogatásra van szüksége önálló életvitelük kialakítására. A platform magánszemélyeket köt össze azzal a céllal, hogy erősebb, összetartó közösségeket hozzunk létre.

Az észt fejlesztés sikere arra indított minket, hogy egy pilot project formájában Magyarországon is kipróbáljuk a platformot. Ez a magyar pilot nagyon biztató eredményeket hozott, ami alapján arra jutottunk, hogy megalakítjuk a Helpific magyarországi szervezetét is, immár hivatalos formában, egy saját startup vállalkozás keretei között.

Ehhez az induló szociális vállalkozáshoz keresünk új csapattagokat, akikkel közösen építhetjük fel a magyarországi Helpific szervezetet. A következő pozícióba keresünk jelentkezőket:
  • CR - Customer Relations (Ügyfél kapcsolattartás). A platform működtetéséhez az egyik legfontosabb feladat a regisztrált tagokkal való kapcsolattartás és a szociális média felületek kezelése. Mivel olyan emberekkel dolgozunk, akik számára kihívás lehet a kommunikáció, vagy az online felületek kezelése, nagyon fontos, hogy legyen olyan munkatársunk, aki elérhető és segítséget tud nyújtani. Ez a pozíció javarészt online munkavégzéssel jár, ami otthonról is végezhető. Örömmel vesszük fogyatékossággal élő emberek, tapasztalati szakértők vagy például gyermekükkel otthon lévő kismamák jelentkezését. A feladat nem jelent teljes állású elfoglaltságot, végezhető meglévő munka mellett is.
  • IT developer (programozó). A saját vállalkozás indításához feltétlenül szükségünk van olyan emberre, akivel a magyar platformot folyamatosan továbbfejleszthetjük a helyi igényeknek megfelelően. Habár a magyar fejlesztés a jövőben önállóan fog működni, a fejlesztőknek folyamatosan együtt  kell működniük az észt fejlesztőkkel, ezért az angol nyelv ismerete elengedhetetlenül fontos ehhez a pozícióhoz. A platformhoz tartozó fejlesztői feladatok otthonról is végezhetők. Technikai specifikációk:
          Back end: 
    • Java
    • Mysql
          Front end:
    • Angular JS version1
    • HTML5
    • CSS3
    • Jade (HTML converter)
          Mobil applikáció:
    • React Native
    • Swift 4
  • Project manager (Projektmenedzser). Pályázatok írására, project tervek és üzleti tervek készítésére és előadására, az egyes projektteamek tevékenységének összefogására szükségünk van tapasztalt projektmenedzserekre. Szociális szakemberek, üzleti vagy kommunikációs végzettségű szakemberek jelentkezését várjuk erre a pozícióra.
  • Spokesperson (Szóvivő). A média és kommunikációs feladatok ellátására keressük olyan emberek jelentkezését, akik magukénak érzik a Helpific alapértékeit és küldetését és készek ezt a külvilág felé hatékonyan kommunikálni. A Helpific alapkoncepciója a szociális terület, az infokommunikációs technológia és a sharing-economy alapú kezdeményezések találkozási pontjain alapul, kommunikációs szempontból igazi kihívást jelent egy ilyen kezdeményezés sikeres pozícionálása mindhárom területen.

A Helpific Magyarország kezdeményezése egy az észt alapítóktól kapott induló csomaggal kezdheti meg működését. A helyi team megkapja a platform teljes programkódkészletét és dizájn elemeit, használhatja a Hepific nevet és logót, valamint hozzáférést kap a Helpific meglévő adatbázisához, kommunikációs felületeihez, ami az észt fejlesztés és működtetés eltelt három évének tapasztalatait tartalmazza.

Az észt Helpific project sikeresen tett szert majd €200.000 forrásra helyi befektetőktől, nemzetközi pályázatokból, közösségi adományozásból és saját bevételekből. Az észt fejlesztőktől kapott indulócsomag birtokában hasonló utat szeretnénk befutni a Helpific magyarországi szervezetével is, ehhez keresünk vállalkozó kedvű munkatársakat az induló csapatba. A magyar kezdeményezés az induló csomagon felül egyelőre nem rendelkezik tőkével. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik a meglévő eszközök birtokában hozzásegítenek minket az észtországihoz hasonló sikerek eléréséhez.

Jelentkezni az info@helpific.com e-mail címen lehet az önéletrajz és motivációs levél elküldésével.

Comments

Popular Posts