Helpific adatvédelmi tájékoztató

2018 Május 25-én új adatvédelmi szabályozás lép életbe az Európai Unió területén - az EU Általános Adatvédelmi Rendelete. A rendelet célja, az EU polgárok adatainak fokozott védelme az internetes weboldalak és platformok alkalmazása során.

A Helpific különös figyelmet fordít az adatvédelemre, tagjaink személyes adatainak védelme különösen fontos számunkra. A regisztrált tagok által a Helpific platformra feltöltött minden személyes adat, annak tárolása és felhasználása rendszerünkben kizárólag azt a célt szolgálja, hogy összeköttetést teremtsünk a platformon segítséget kérők és felajánlók között, illetve, hogy az oldal működtetőiként kapcsolatot tartsunk regisztrált tagjainkkal.

A tagok által feltöltött személyes adatok csak azokat az információkat tartalmazzák, amiket a regisztráció során megosztottatok velünk. Ezek az információk bármikor módosíthatók a személyes adatlapokon:


Regisztrált tagként arra is lehetőségetek van, hogy meghatározzátok milyen formában kívánjátok a kapcsolatot tartani a platformmal. Az adatapotokon szereplő Értesítési beállítások menüpont alatt határozhatjátok meg, hogy szeretnétek-e e-mailben értesítést kapni a platformon megjelenő segítségkérésekről és felajánlásokról, illetve, hogy szeretnétek-e hírlevelet kapni tőlünk. Az erről szóló döntéseteket bármikor megváltoztathatjátok az alábbi fotón illusztrált beállítások megváltoztatásával.A közeljövőben Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatást adunk arról, hogy miképpen gyűjtjük, tároljuk és használjuk felhasználóink adatait és milyen módon biztosítunk lehetőséget arra, hogy ezek az adatok minden esetben a felhasználók személyes preferenciái mentén kerüljenek felhasználásra.


Amennyiben bármilyen további kérdésetek, kérésetek van a Helpific platform adatvédelmi gyakorlatával illetve az általatok számunkra nyújtott személyes adatokkal kapcsolatban azokat az info@helpific.com e-mail címen tudjátok megosztani velünk.

Comments

Popular Posts