Helpific adatvédelmi tájékoztató

2018 Május 25-én új adatvédelmi szabályozás lép életbe az Európai Unió területén - az EU Általános Adatvédelmi Rendelete. A rendelet célja, az EU polgárok adatainak fokozott védelme az internetes weboldalak és platformok alkalmazása során.

A Helpific különös figyelmet fordít az adatvédelemre, tagjaink személyes adatainak védelme különösen fontos számunkra. A regisztrált tagok által a Helpific platformra feltöltött minden személyes adat, annak tárolása és felhasználása rendszerünkben kizárólag azt a célt szolgálja, hogy összeköttetést teremtsünk a platformon segítséget kérők és felajánlók között, illetve, hogy az oldal működtetőiként kapcsolatot tartsunk regisztrált tagjainkkal.

A tagok által feltöltött személyes adatok csak azokat az információkat tartalmazzák, amiket a regisztráció során megosztottatok velünk. Ezek az információk bármikor módosíthatók a személyes adatlapokon:


Regisztrált tagként arra is lehetőségetek van, hogy meghatározzátok milyen formában kívánjátok a kapcsolatot tartani a platformmal. Az adatapotokon szereplő Értesítési beállítások menüpont alatt határozhatjátok meg, hogy szeretnétek-e e-mailben értesítést kapni a platformon megjelenő segítségkérésekről és felajánlásokról, illetve, hogy szeretnétek-e hírlevelet kapni tőlünk. Az erről szóló döntéseteket bármikor megváltoztathatjátok az alábbi fotón illusztrált beállítások megváltoztatásával.



A közeljövőben Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatást adunk arról, hogy miképpen gyűjtjük, tároljuk és használjuk felhasználóink adatait és milyen módon biztosítunk lehetőséget arra, hogy ezek az adatok minden esetben a felhasználók személyes preferenciái mentén kerüljenek felhasználásra.


Amennyiben bármilyen további kérdésetek, kérésetek van a Helpific platform adatvédelmi gyakorlatával illetve az általatok számunkra nyújtott személyes adatokkal kapcsolatban azokat az info@helpific.com e-mail címen tudjátok megosztani velünk.

Comments

Popular Posts