Helpific Magyarország Egyesület!


Örömmel jelentjük, hogy október 11-én bejegyzésre került a Helpific Magyarország Egyesület. Szervezetünk 11 lelkes taggal indult el azzal a feltett szándékkal, hogy összetartó közösségeket hozzon létre, melyek képesek megtartani és támogatni tagjaikat.

Abban reményben vetjük bele magunkat az online térbe, hogy tevékenységünk során regisztrált tagjaink nem csupán segítséget kapnak vagy adnak egymásnak, hanem közösségek és szoros barátságok is kialakulnak. A Helpific a segítés helyi kis köreinek létrejöttét bátorítja egy online eszköz segítségével.

Az eltelt több mint két évben az észt Helpific szárnyai alatt próbálgattuk milyen módon lehet a platform a magyar fogyatékossággal élők, idősek, mentális problémában élők segítségére a helyi közösségekben. Ez alatt az idő alatt 598 ember regisztrált Helpific platform magyar verzióján és több tucat segítségkérés valamint felajánlás érkezett az oldalra, melyek nagyrésze sikeres találkozásokkal végződött.

Ezek a számok, és a magyar Helpific team elkötelezettsége bátorított bennünket arra, hogy most már az észt alapítóktól függetlenül, de velük továbbra is együttműködve, a saját szervezeti kereteink között folytassuk a megkezdett munkát.

Rengeteg ötletünk van, szeretnénk saját, a magyar viszonyokra szabott új funkciókkal, applikációkkal és különböző közösségi kezdeményezésekkel bővíteni a magyar Helpific tevékenységét.

Egyesületünk nyitott, szeretettel várunk új tagokat, ötleteket, hogy minél több emberhez eljuttassuk kezdeményezésünket.



Comments

  1. The paper lastly surveys the context during which cell gambling may be performed and the forms of sport frequent in cell gambling, with a consideration to} in‐play betting. The omnipresence of gambling and gambling-like actions has made monetary disaster a 1xbet korea few of} clicks away for anyone with a cellphone. Experts increasingly see the simultaneous rise of on-line sports betting, on-line casinos , cryptocurrency trading, and day trading as the same root thing—gambling—with the same root issues.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts